Je li ideolozima uistinu "svaki život važan"?

Što mislite, zašto ljudi koji su do prije manje od godinu dana kao jedini argument za svoje širokodruštveno djelovanje (ie lockdownove, zabrane individualnih sloboda, perfidne prisile na cijepljenje, itd.) koristili ukupan broj covid preminulih danas šute kao zaliveni na činjenicu da cijela Europa bilježi povijesne viškove smrtnosti - pogotovo u populaciji do 24 godine? 

Dokazuje li ovo da je prošlogodišnja mantra "svaki život je važan" uistinu bila samo propagandno-ideološki alat kojim su ideolozi promovirali svoju ideologiju i moralnim ucjenama tjerali na poslušnost? Gdje ste danas, "borci za svaki život", kada UK bilježi najveći višak smrtnosti u posljednjih 70 godina, a cijela Europa veće viškove smrtnosti od perioda u kojem su naslovnice vrvile propagandnom panikom o ljudima koji navodno "kao zombiji padaju po ulicama"?

Inače, ovakvi viškovi smrtnosti 3 godine nakon početka pandemije totalna su suprotnost od onoga što se inače događa u pandemijama, a pogotovo je nejasno kako je tako nešto moguće nakon masovnog cijepljenja proizvodom koji "u potpunosti štiti od smrtnosti". Zanimljivo je primijetiti i kako dotična gospoda sada odjednom razumije nužnost dokazivanja kauzalnosti između cijepljenja rizičnim cjepivom (https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2791253?fbclid=IwAR0SlCHlZUuwzYj1rFySxuAO-ciGJEYOk0zf60Xf116Glm3PIX5seoP6bNE) i viškova smrtnosti, dok su isto sustavno zaboravljali kada smo ih 2 godine ispitivali na temelju čega zazivaju antidemokratske mjere i gdje je kauzalnost između njih i kontrole virusa.

Zašto šutite, Index.hr, Večernji list, Telegram.hr, DNEVNIK.hr, N1 Hrvatska, RTL.hr, Jutarnji, 24sata, Slobodna Dalmacija? 🤐 (Navedene agencije su označene u FB objavi)

P.S. Pojedini ideolozi, nota bene, danas krive necijepljene što nisu glasnije govorili o opasnostima cjepiva (https://iqfy.com/unvaccinated-silence/?fbclid=IwAR0oXQlOw7UDvHaMZpq3UEoU4FqiLf7OYQekbt-djW3J0LSd37vyER2T4hk), pa im se ovim putem u ime cenzurista na društvenim mrežama ispričavamo što su nam glasovi bivali gušeni te zbog toga nisu uspjeli doći do njih. Zapratite Sapere Aude, dragi bivši ideolozi, i obećajemo vam pravovremene informacije u budućnosti!


Primjedbe