Zašto ste izgubili na Eurosongu?

Lijepo je ali i tragično što je mainstream danas prešao na stranu "teoretičara zavjere", preispitujući odluku "struke" o tome tko bi trebao pobijediti na jednom glazbenom natjecanju.

Lijepo je što većina danas uviđa problematičnost politizacije i ideologizacije cjelokupnog društvenog etosa, no tragično je što triger za to nije bilo naše bespravno zatvaranje, sveprisutna kultura otkazivanja, demoliranje naših civilizacijskih temelja i odbacivanje naših građanskih sloboda, već, eto, jedan progresivistički bal s nazivom Eurosong.

Po plodovima njihovim prepoznat ćete ih, uči Sveto pismo. Nepravda koja danas ljuti većinu samo je jedan u nizu trulih plodova jedne mahnite, nakaradne, destruktivne i nepromišljene ideologije, ideologije koja na svom vrhovnom vrijednosnom mjestu nema istinu, dobrotu ili ljepotu, već sebe samu. Njoj je, stoga, potpuno normalno da ideološka pripadnost nadjačava kvalitetu izvedbe, jednako kako joj je potpuno normalno da se o jednoj osobi govori u množini.

Danas ste ljuti jer je vaša strana izgubila glazbeno natjecanje. Mi se pak s izvorom vašeg poraza hrvamo na dnevnoj bazi, ne samo u svoje ime već u ime svih vas, usprkos tome što nas na ostale dane prozivate nazadnima, fašistima i teoretičarima zavjere. 

Kako vaš današnji gnjev ne bi s vremenom postao samo prolazna nezadovoljština, savjetujemo upoznavanje s terminima na koje inače toliko skrećete pogled. Promašeno je ljutiti se na posljedicu umjesto na uzrok, a da bismo spoznali uzrok moramo znati što je progresivizam, kako on djeluje, na koje sve suptilne i manje suptilne načine on ruši ono što smo nekada znali kao zapadnu civilizaciju, kako se globalističkom metodom upravljanja on nameće cijelom svijetu, što je kolektivna psihoza rodne ideologije u ime koje ste sinoć izgubili itd.

Kada nas sljedeći put čujete da o tome pričamo, ne gurajte glavu u pijesak i ne lijepite nam progresivističke etikete, već se pokušajte sjetiti svog današnjeg opravdanog gnjeva, te barem na trenutak otvorite oči na ono što se događa oko vas.

A nama ostalima, kojima ovo nije ništa novo, sretno nam bilo u nastavku hrabre borbe i plivanja kontra agresivne ideološke struje većine. Istina će dugoročno zasigurno isplivati.

#SapereAude

Primjedbe