Druga strana seksualne revolucije - podcast gostovanje

Seksualna revolucija može se promatrati kao ključna osnova modernog progresivizma. Ona je djelovala kao trojanski konj putem kojeg je relativizam perfidno infiltriran unutar zidina zapadne civilizacije. Nepromišljeno prihvaćanje tog relativizma rezultiralo je vrijednosnim ispražnjenjem, duhovnom dezorijentacijom te prekidom veze s našom tradicijom i precima, čime smo postali podložni danas sveprisutnom progresivnom dogmatizmu.

Sve što je danas povezano sa spolnošću (tj. s bilo kojom temom koja se dotiče kaotičnog vrtloga poznatog kao seksualna revolucija) umotano je u celofan pseudomoralizirajuće propagande. Mnogi se s pravom boje ove propagande te stoga prepuštaju civilizacijski teren tribalistički nastrojenim progresivcima. Oni pak koji se s njima hrabro upuštaju u rasprave često sami, umjesto kritičkom pristupu, pribjegnu tribalističkom prepucavanju, čime su u začetku poraženi, jer su takvi obrasci upravo ono što progresivci teže usaditi u naše društvo.

Ova izuzetno važna i krajnje opasna tema za našu civilizacijsku budućnost, osobito za našu djecu, zahtijeva ozbiljno promišljanje. Umjesto razmjene uvreda, u podcastu kod Ivice Srakočića odlučili smo zaroniti u povijest fenomena poznatog kao seksualna revolucija, analizirati njegove temelje, njegove idejne tvorce, razotkriti njegove velike i suptilne laži te stati u obranu žrtava koje su do sada stradale pod njegovom mahnitom destruktivnošću.

Ideja ovog podcasta bila je također argumentativno osnažiti one koji odbijaju nepromišljeno odbacivanje naše tradicije na oltaru dekadentnih idola, paradoksalno prozvanih "seksualnim slobodama". Gledanjem ovog podcasta zasigurno ćete postati sposobniji kvalitetno i dubinski braniti neke od svojih temeljnih vrijednosti te skinuti lažnu masku kvazihumanizma s ovog nakaradnog eksperimenta modernog društva. Vrtlog seksualne revolucije mora biti zaustavljen.

Hvala Ivici još jednom na hrabrosti i temeljitosti u svome radu.


https://youtu.be/bmFq_Twpjao

Primjedbe