Kako je na urušenom zapadu verbalna uvreda postala teži grijeh od silovanja

O konkretnim primjerima aspurda u koji se zapadna civilizacija pretvorila u posljednje vrijeme pišemo nešto rjeđe, prvenstveno se fokusirajući na njihove dublje fenomenološke uzročnike, no neki su primjeri naprosto previše nalik demonskome da bismo se na njih propustili osvrnuti. 

U jednom u nizu zločina silovanja, kojih je zapadno društvo kroz posljednjih 20-ak godina prepuno, počinitelji su ovoga puta bili pronađeni i kažnjeni. Njih su devetorica tijekom jedne večeri u Njemačkoj 2020. godine višestruko silovali maloljetnicu u više vremenskih navrata dok konačno nije uspjela pronaći pomoć. Izvješća govore da su tijekom izvršenja zločina jedan drugoga pozivali na sudjelovanje u njemu preko digitalnih mreža, prolongirajući tako patnju nedužne žrtve. 

Apsurd toga da je u to vrijeme policija autoritarno pregledavala zdravstveno stanje građana prilikom ulaska u dućan, a da je istovremeno bilo moguće da se masovno siluje po ulicama, ovog ćemo puta ostaviti po strani. Dogodio se stravičan zločin, koji su velikim dijelom počinili ljudi bez njemačkih papira, koji su u tu državu ušli preko jednog od valova masovnih migracija kreiranih od same te nesretne Njemačke. 

Kazna koju su ovi počinitelji dobili savršeno dočarava urušenost ove jadne civilizacije. Naime, 8 od 9 počinitelja nije odradilo ni dan zatvorske kazne, a deveti "nesretnik" je završio u zatvoru na manje od 3 godine. Zapadnjački apsurd, međutim, s time ne staje. 

Nakon izricanja ovih sramotnih presuda jedna je njemačka građanka, koja je uspjela doći do njegovog broja mobitela, poslala SMS poruku jednom od počinitelja u kojoj ga je nazvala "bezdušnom silovateljskom svinjom". Feministički nastrojena Njemačka za te ju je pravedno upućene epitete sada osudila na zatvorsku kaznu. Drugim riječima, žena koja je napasnika i silovatelja druge žene, odnosno djeteta, nazvala ružnim imenom dobila je veću kaznu od njega samog. 

Progresivizam je izdao žene, kao što je izdao i sve ostale "potlačene grupacije", kako ih on voli nazivati, iza kojih skriva svoje mračno lice. Budući da su mainstream mediji, koji o ovom slučaju većinski nisu napisali ni slova, također svedeni na slugu te manijakalne ideologije, na svima nama je da onima zaraženima progresivističkim idejnim virusom ukažemo na to što isti taj progresivizam misli o njima, odnosno koliko mu je lako izdati ih i žrtvovati ih na oltaru izvršenja svojih ciljeva.

Primjedbe